Välj den rätta folien för er fordonsdekor
8. juli 2021

En bra fordonsdekor krymper inte och lossnar inte. Ni kan välja folier som håller i upp till 10 år eller korttidsfolier för kampanjer, som håller 3–12 månader. Ni kan också välja en folie som passar till bilens livslängd. Många väljer en kvalitet som håller 3–6 år.

Vi ger rådgivning och hjälper er med att välja rätt folie för er fordonsdekor. Det kan vara en djungel. Fel folie kan bli ful, lossna eller vara omöjlig att ta bort. Det kan sluta med att det kostar en förmögenhet.

Nonbye är en av få producenter som kan erbjuda 3M MCS-garantier för hela slutprodukten.

Några fördelar med fordonsdekor

  • Hög synlighet, dygnet runt
  • Många kreativa designmöjligheter 
  • Låg kontaktkostnad
  • Kräver inget underhåll mer än skonsam biltvätt

Dekor på bilar produceras med självhäftande folie som printas och/eller skärs ut.

Kvalitetsfolien är utvecklad för att kunna tåla de flesta stresspåverkningar; som hårt väder och avgaser. 

Nonbye kan hjälpa med att designa den perfekta bildekoren för ert företag helt i enighet med er visuella identitet. Vi har en databas med samtliga fordon för att kunna anpassa design och dekor till varje specifik modell.

Vi vägleder er även till rätt folieval och montering. 

Den bästa folien är miljövänlig

Nonbye värnar om miljön och erbjuder därför i första hand en PVC-fri printfolie som finns för flera olika ändamål. Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

Garanti 

Vår produktion är baserad i Danmark hos vårt moderbolag Nonbye AS. De är den enda auktoriserade 3M-tillverkaren i Danmark. Med det och vårt 3M MCS-certifikat kan vi erbjuda 3M’s mest omfattande totalgaranti som täcker alla direkta kostnader.

För att hela garantin ska gälla behöver dekoren vara monterad av en auktoriserad montör – naturligtvis kan vi hjälpa er även med det!  

Vi är 3M Selected Platinum Rail Partner och ISO 9001 & 14001 certifierade