Profilering med ett leende
25. maj 2022

När du kommer till Happident möts du av ett leende och en välkomnande atmosfär. Du kan slå dig ner i bekväma soffor med en god kopp kaffe. De nya klinikerna ligger på gatuplan med stora skyltfönster, lätt tillgängliga, med generösa öppettider och den senaste utrustningen. Miljön påminner mer om en hotellobby än den sterila och lätt deprimerande miljön som många associerar med det årliga tandläkarbesöket.

”Genom att ha kunden i centrum vill vi förändra tandvårdsupplevelsen från grunden. Att med hjälp av dekor och inredning skapa rätt atmosfär i våra kliniker är en mycket viktig pusselbit”, säger grundaren Leg tandläkare Mazdak Eyrumlu.

Nonbye har utvecklat, producerat och monterat både interiör och exteriör skylt och dekor för att skapa miljön till en modern tandläkarklinik.

”Det är inspirerande med entreprenörer som vågar tänka nytt och stort, men ändå är noga med detaljerna. För att skapa rätt upplevelse i lobbyn har vi utvecklat speciallösningar för både lysande hyllor och infällda skyltar”, säger försäljningschef Tobias Bohlin.