Senaste nytt

”Jag älskar utmaningar!”

Sara Olsson, projektledare på Nonbye, har 13 års erfarenhet i folie -och dekorindustrin. Redan som barn lekte hon med folie från hennes pappas jobb

läs mer

Nonbye rebrandar Norden

Arkema/Bostik omprofilerar sina anläggningar som sträcker sig i över 45 länder världen över.
Det är genom vårt partnerskap med Glimma

läs mer

Stolt sponsor

”Vi är mycket glada att fortsätta vårt samarbete med MFF under 2023, både i Nätverket och med deras branding”, säger Marcus Nydén

läs mer
En inspirerande dag i Malmö!

En inspirerande dag i Malmö!

Som ett avslut på detta år samlades hela gänget Nonbye AB på vårt huvudkontor i Malmö för en konferens med teambuilding, workshops och föredrag.

läs mer

För en hållbar framtid

Planeten når högre och högre temperaturer med stor påverkan på natur och klimat. Det ger stora utmaningar för industrier

läs mer

En lång och rosa relation

I över 10 år har Nonbye levererat både hel -och delfoliering åt Mary Kay’s nordiska fordonspark.
De puderrosa bilarna stärker

läs mer

Leave the ownershit behind

Lynk & Co bygger nytänkande klubbar och coworking spaces centralt i stora europeiska städer, inte alls vad du förväntar dig av en bilförsäljare.

läs mer

Ny Branding för MFF

På Eleda Stadions norra kortsida har Nonbye levererat nya, belysta fasadskyltar.
Projektet har drivits tillsammans med Malmö FF och Karaten Bygg.

läs mer

God vägvisning sparar tid

Specialutvecklade skyltar, pyloner och folie guidar både anställda och besökare på rätt väg på Danish Crowns slakterier i Danmark.

läs mer

Semestertid

Vi önskar er alla en riktigt glad sommar och hoppas att ni får en fantastisk semester.

läs mer

Med GLIMMA i London

GLIMMA har bjudit in sina partners till London för deras årliga ’Gold Partner Meeting’. Nonbye är starkt representerat

läs mer

Profilering med ett leende

När du kommer till Happident möts du av ett leende och en välkomnande atmosfär. Du kan slå dig ner i bekväma soffor med en god kopp kaffe.

läs mer

Nonbye är stolt partner till MFF

”Vi är mycket glada och stolta över att vi sedan en tid tillbaka är en(bort) samarbetspartner till MFF och att vi också är medlemmar i Nätverket”.

läs mer

Iögonfallande POS till lanseringen

Den nya Volkswagen Polo lanserades hos danska återförsäljare i början av oktober. Nonbye var med och stod för POS-material till utsmyckningen hos återförsäljarna.

läs mer

Växtvärk hos Rusta

Den 27:e oktober slog Rusta upp dörrarna till ett nytt lågprisvaruhus i Löddeköpinge, där man välkomnas av en 14 x 12,5 m stor fasadskylt.

läs mer

PVC-fri fordonsdekor

PVC-fri foliering
Hos Akea AB har man stor fokus på hållbar utveckling och de 17 Globala målen i det dagliga arbetet.

läs mer

Möt Magnus – en av våra många specialister

För Magnus Feuk speglar den skyltning, wayfinding och foliedekor som används inomhus en verksamhets själ. Det är en viktig avslutande pusselbit i en välimplementerad visuell identitet. Magnus vet att det är avgörande att hitta rätt

läs mer

Dekor till pressfotografering

Nonbye AB fick återigen i uppdrag att producera och montera dekor till Volvo Lastvagnars pressfotografering/filmning för deras 3 nya, tunga elbilar.

läs mer

Hos Nonbye är HR = Happiness Management

Caroline Kjellander har arbetat med inköp och ekonomi i mer än 10 år och blev sommaren 2019 en del av Nonbye-teamet tillsammans med flera kollegor från SystemText. Hon uppskattar den stora mängden frihet under ansvar hos Nonbye och den dagliga glädjen med att gå till...

läs mer

Skyltning till Coop i Borstahusen

Coop satsar vidare och bygger både nya butiker och fräschar upp äldre butiker i Skåne. Nonbye är en värdefull partner i den processen och har precis implementerat skyltar och dekor i Coops nya butik i Borstahusen i västra Skåne.

läs mer

Nonbye hjälper Subway hela vägen

Snabbmatskedjan Subway har restauranger över hela världen. Nonbye ansvarar för att göra lokala anpassningar och producera företagsskyltar till kedjan i Sverige, Norge och Island.

läs mer

Fem varuhuse på en dag

Rusta har precis öppnat fem varuhus – på en dag. Tre av dem är nyetableringar och två är relokeringar.

Nonbye har hjälpt Rusta hela vägen i alla fem varuhus, från skisser och bygglov till produktion och montage av fasadskyltar och foliedekor.

läs mer

Teamwork, glädje och viljan att vinna

Designern Henrik Medynski har varit hos Nonbye sedan sommaren 2019 och har arbetat med design av visuella identitetslösningar sedan 2012. Han har provat på det mesta. Allt från att stå på en stege i snöväder och ta bort foliebokstäver, fotografi och animation till utveckling och design av spännande skyltar och folielösningar.

läs mer

Hållbarhet står högt på dagordningen

Den nya el-lastbilen till Arla är folierad i samarbete med Nonbye.

”Vi har självklart använt mer hållbar, PVC-fri folie.
Det har vi gjort de senaste åren på alla de lastbilar som vi folierar för Arla,” berättar sparringpartnern Olafur Munk från Nonbye i Danmark…

läs mer

Ska vi kontakta dig och ditt företag?