Ny medlem i styrelsen!
12. mars 2024

Vi är oerhört glada över att kunna välkomna Martin Liljenberg till vår styrelse. Hans tillträde markerar en viktig milstolpe i vår utveckling framåt. Med en imponerande bakgrund inom entreprenörskap har Martin varit en nyckelfigur i att driva upp WeSafe till den framgångsrika verksamhet det är idag. Hans erfarenheter och insikter kommer vara ovärderliga för oss på Nonbye AB när vi strävar efter att forma framtiden för vårt företag.

”Martins djupa förståelse för AI och digitalisering kommer att ge oss en strategisk fördel när vi navigerar genom de snabbt föränderliga landskapen av teknologi och innovation. Vi är övertygade om att hans insatser kommer att stärka vår position som ledare inom vår bransch och driva oss mot nya höjder av framgång”

– Marcus Nydén, VD på Nonbye AB

”Det är med stor entusiasm jag tar steget in i styrelsen på Nonbye. Jag är oerhört imponerad av bolagets ambitioner och visioner. Med deras långa historia och starka position på nordiska marknaden så hoppas jag att jag med mina erfarenheter och kunskap skall kunna bidra till Nonbyes fortsatta framgångar”

– Martin Liljenberg