Pylonskyltar är inte att bortse från

Pyloner är en av de mest iögonfallande och effektiva skylttyperna. De levereras stora som små, med eller utan belysning och kan placeras så att de syns från alla vinklar. Därför lämpar de sig väldigt väl för profilering av företagslokaler och för att visa era kunder rätt väg. De kan designas för att understödja er visuella identitet.

Pyloner används också så här:

  • Shoppingcenter – led in era kunder från gatan genom att reklam skylt synligt där det är mycket trafik
  • Motorvägar – bli sedd av tusentals. Era pyloner kan placeras närmare intill motorvägen än byggnader kan
  • Stadsskylt vid infarter – hälsa era nya besökare välkomna till staden
  • Butiksdisplay – få extra produktpositionering med pyloner i lätta och prisvärda material
  • Informationsställ/wayfinding – hänvisningskyltar till reception, parkering, lager m.m.

Nonbye har egen designavdelning och våra kunniga designer kan hjälpa er med att hitta rätt look. Vi utvecklar lösningar med spännande material, uttryck och arkitektonisk stil, så er pylon skiljer sig från konkurrenternas. Nonbye är ledande totalleverantör av reklamskyltar i Norden med rikstäckande service. Vi producerar det mesta på egen fabrik och våra kompetenta projektledare ansvarar för att era projekt kommer säkert i mål.

Bli klokare på era möjligheter med pyloner

Blickfång och branding
Pyloner är ofta höga och kan ses på långt avstånd. De har fördelen att de är relativt flyttbara och kan placeras just där de syns bäst.

Individuellt uttryck
Våra designer ser till att införliva er design och ert uttryck i pylonerna för att behålla den röda tråden. Det finns många kreativa möjligheter för ett individuellt uttryck.
 

Wayfinding
Små skyltställ kan göra skillnad när era gäster och kunder ska hitta vägen. Ställen kan placeras i utvalda områden och ge vägledning till alla som passerar.
 

Alltid synlig
Med LED-belysning (ljusskyltar) kan spännande effekter skapas. Ert budskap och varumärke syns 24 timmar om dygnet och bidrar till att skapa uppmärksamhet.

Få merförsäljning
Det finns situationer då en liten broschyr helt enkelt inte räcker till. Det krävs andra medel. Här kan pyloner med infotavlor snabbt ge era kunder överblick över menyer och nya frestelser.
 

Lång hållbarhet
Våra pyloner är skapade för att kunna passa in i den miljö där de ska ingå. Väderbeständiga material för det skandinaviska klimatet är en självklarhet.

Hitta rätt pylonlösning

Ni kan välja mellan traditionella fristående pyloner med platt eller välvd front, eller få specialbyggda pyloner i en helt egen design. De flesta lösningar kan levereras med eller utan LED-belysning (ljusskylt) och anpassas efter er visuella identitet. 

Pyloner kan användas både inne och ute, men kraven på konstruktion och hållbarhet är lägre vid inomhusbruk.

Välj professionellt montage av era pyloner

Nonbye har rikstäckande monteringsservice och verkar i hela Skandinavien. Våra montörer leds av våra projektledare enligt avtal med kunden. Vi rekommenderar att montering alltid utförs av fackmän. 

Merparten av de pyloner som Nonbye säljer är mellan 2–6 meter höga. Uppsättningen tar bara några timmar. Pyloner under 4 meter kan i regel monteras genom att de grävs ner i mark/grus.

Vid över sex meters höjd krävs ofta ett gjutet fundament. Uppsättning och montering tar då därför längre tid.

Priset beror på ert val

Pyloner kan utformas på många sätt och priset varierar därför mycket. En lösningar utförd i koppar med en upplyst logo i utskuren akryl kommer alltid vara en dyrare lösning än en pylon i aluminium utan belysning .

Följande faktorer påverkar slutpriset:

  • Storlek och antal
  • Material
  • Belysning/ingen belysning/ljuskällor
  • Monteringsförhållanden
  • Komplexitet

Skicka oss en oförpliktande förfrågan. 
Klicka på knappen och fyll i formuläret.

Behöver du hjälp?

 

 

Behöver ni en överblick
av er branding?

Få en enkel, dynamisk administration och
kontroll över alla era brand assets

Arbetsprocess

Vi är ett hus fullt av experter för hela processen från produktionsförslag till montage av pyloner – också för de tekniskt svåra lösningarna. Låt oss hjälpa er säkert hela vägen från start till mål. Läs mer om hur vi gör i praktiken.

Profilering

När ni samarbetar med Nonbye står vi som garant för lösningar som samtidigt optimerar den visuella identiteten, varumärket och budgeten. Vi vet också hur viktiga pyloner är för er branding, så tillsammans stärker vi er profil.

Produktion

Vi har i mer än 50 år byggt upp ett hus fyllt med specialister inom hela produktionsprocessen kring pyloner. Vi har 7 000 m² produktion under tak i Danmark, och våra kompetenta medarbetare löser de allra flesta uppdragen in-house.

Montage

Våra erfarna montörer säkerställer snabb och korrekt montering av era pyloner, så ert budskap alltid syns tydligt. Montage av pyloner kan ske i hela Danmark (eller världen i samarbete med våra partner i GLIMMA).

Låt resultaten tala för sig själva 

Dyk ner i våra många spännande case med pyloner och reklamskyltar och hämta inspiration till era kommande uppdrag.

City 2

I början av 2022 monterades två pyloner på 16 och en på 12 meter hos köpcentret City 2 i Taastrup, Danmark.

Läs mer här

Hedeselskabet

3,5 meter högt landmärke med anknytning till naturen och ökad synlighet.

Läs mer här

Ska vi kontakta dig och ditt företag?