Hjälp era kunder att välja och påverka dem just i köpögonblicket

Instore-material är ett effektivt sätt att skapa uppmärksamhet och blickfång runt era produkter i butiken och på andra försäljningsställen. Undersökningar visar att många konsumenter fattar sina slutgiltiga köpbeslut först ute i själva butiken. Därför kan instore vara just det som avgör om era produkter blir sedda – eller förbisedda.

Med instore-material kan ni sätta fokus på bra erbjudanden nära betalningsområdet, hänvisa till utvalda säljområden eller använda eye-catchers på fönstren för att leda in kunder i butiken.

Instore kan användas på följande sätt:

 • Hjälpa era kunder med att välja och hitta varor via kategoriskyltar som kan användas överallt i detaljhandeln
 • Stora snygga bilder eller grafik som golvtryck är ett annorlunda sätt att fånga era kunders uppmärksamhet på
 • Med displayer som POS-material kan ni snabbt flytta runt skyltar, och därmed budskapet, i butiken
 • Skapa speciella effekter med figurskurna kreativa displayer och skyltar

Hos Nonbye är vi totalleverantörer av instore och vi producerar det mesta på egen fabrik i Danmark. Våra kunniga designer kan anpassa material, form, färg och storlek för just ert projekt och er visuella identitet, så era produkter presenteras på bästa möjliga sätt och samtidigt ger budskapet största möjliga uppmärksamhet. Vi ger rådgivning under hela processen och utvecklar ofta prototyper tillsammans med våra kunder. Prototyperna testas sedan på plats, så ert färdiga POS-material får största möjliga effekt. 

Hitta rätt instore-lösning och få en bättre helhet

Många verksamheter använder ett brett utbud av kanaler och plattformar för att nå ut till sina målgrupper med relevanta budskap. Med instore-material kan ni hänvisa era kunder till onlinekanaler, tävlingar eller kampanjer och därmed göra POS till en integrerad del av er marknadsföring. 

Vi hjälper er att hitta rätt lösning som stöder ert varumärke på bästa möjliga sätt. Det kan vara displaylösningar av papp eller PVC, trycklösningar till hyllkantslister, reklamklistermärken, banderoller och flaggor, affischer och hängande skyltar eller folielösningar med självhäftande folie, vakuumfolie, sugkoppsfolie, DI-NOC-folie eller specialfolie.

Vi kan också tillverka speciallösningar till era kampanjer och event av kartong, akryl, plast, metall och trä. Ni är alltid välkomna att få en rundvisning av vår produktion och hämta inspiration till framtida uppdrag.

Produktion, packning och montering av instore

Nonbye producerar instore för både inom- och utomhusbruk. Instore används oftast inomhus, men behöver ni utomhusmaterial till en marknad, en utställning eller ett event, är de grundläggande riktlinjerna ofta desamma som inomhus.

Vi rekommenderar alltid de material som passar era behov och tar hänsyn till om de exempelvis ska ha lång eller kort hållbarhet. Vi producerar i stor skala till kedjor och tillverkar självklart också unika lösningar.

Instore-material är lätt att sätta upp och går fort att ta ner efter användning. Ofta kan ni själva stå för monteringen. Vid speciella monteringskrav kan våra kunniga montörer assistera er.

Instore kan ofta vara en del i en större marknadsföringskampanj som ska skickas runt till flera destinationer. Därför kan vi även erbjuda att paketera och skicka materialet till era verksamhetsställen. Har ni material från andra leverantörer kan vi erbjuda att koordinera så att all packning sker centralt.

Priset beror på ert val

Instore-material kan utformas på många sätt och priset kan därför variera mycket. 

Följande faktorer påverkar slutpriset:

 • Storlek och antal
 • Material
 • Tryck/utskrift
 • Stansning/plottning
 • Efterbearbetning
 • Komplexitet
 • Packning

Skicka oss en oförpliktande förfrågan.
Klicka på knappen och fyll i formuläret.

Behöver du hjälp?

 

 

Behöver ni en överblick
av er branding?

Få en enkel, dynamisk administration och
kontroll över alla era brand assets

Arbetsprocess

Vi är ett hus fullt av experter för hela processen från produktionsförslag till montage av instore – också för de tekniskt svåra lösningarna.
Låt oss hjälpa er säkert hela vägen från start till mål. Läs mer om hur vi gör i praktiken.

Sparring

För oss hos Nonbye ingår det naturligt i kulturen att ha regelbunden sparring med er som kund om konkreta lösningar. Tillsammans vrider och vänder vi på möjliga idéer. Vi erbjuder engagemang och hög kompetens inom design, genomförande och produktion av butikslösningar.

Projektledning

Hos Nonbye har vi samlat över 70 års erfarenhet av projektledning. Våra projektledare är ett viktigt led i den dagliga verksamheten och fokuserar på ert uppdrag tills målet är uppnått. Det gäller både när vi monterar butiksmaterial i en enda butik eller står för fönsterdekoren i hundratals butiker i flera länder.

Produktion

Vi har i mer än 50 år byggt upp ett hus fyllt med specialister inom hela produktionsprocessen kring butiksmaterial. Vi har 7 000 m² produktion under tak i Danmark, och våra kompetenta medarbetare löser de allra flesta uppdragen in-house.

Låt resultaten tala för sig själva 

Dyk ner i våra många spännande case med instore och
hämta inspiration till era kommande uppdrag.

Volkswagen

Den nya Volkswagen Polo lanserades hos danska återförsäljare. Nonbye var med och stod för POS-material.
Läs mer här

Byghemma

Bygghemma tar hjälp av Nonbye tidigt i processen.

Läs mer här

Jula

Hög synlighet med genomtänkt instore -och fasadskyltning.

Läs mer här

Jack & Jones

Nonbye har haft det fulla projektansvaret för uppbyggnaden av över 550 fönster i 35 länder.

Läs mer här

Ska vi kontakta dig och ditt företag?