Vad kan foliering göra?

Skapa uppmärksamhet, glädje och trivsel till glädje för medarbetare och besökande, eller gör butiken mer spännande med goda möjligheter att sälja mer.
Med en kreativ foliering i självhäftande folie kan ni göra er butik eller arbetsmiljö spännande och stärka er visuella identitet.

Med foliering kan ni exempelvis:

  • Sälja mer genom att väcka mer uppmärksamhet
  • Skapa en starkare visuell identitet
  • Öka koncentrationen på stora kontor genom att skärma av
  • Skapa större arbetsglädje

Foliering är bilder och grafik tryckta på eller utskurna ur självhäftande folie och kan fästas på i stort sett alla fasta ytor. Nonbye kan hjälpa er med att se de otaliga möjligheterna med foliering och hur de produceras. Vi klarar också av uppsättningen utan stora störningar i er dagliga verksamhet.

Få glädje av foliering med självhäftande folie

Kreativ inredning
Ni kan skapa dynamiska och kreativa miljöer med foliering på glas, väggar, golv och tak i företagslokaler och kontorsmiljöer.

Sälj mer
på butiksväggar och inventarieytor eller som fönsterdekor med folie på fönster.

Skapa trivsel
Skärma av era medarbetare från störande trafik med foliering på rumsavdelare inomhus.

Få fram leendet hos era kunder och medarbetare med färger, stämningar och kreativa helhetsupplevelser. Möteslokaler, showrooms och utställningsmontrar kan livas upp med exempelvis foliering med stora bilder.

Vi har expertisen för att hjälpa er vidare

Vi hjälper er hela vägen från utforskning av möjligheterna med foliering till design, produktion och montering. Det gäller oavsett om ni behöver en enda väggutsmyckning, fönsterdekor eller om det rör sig om profilering av en med många lokaler.

Vi vågar möta utmaningar så ni får det ni behöver – kanske med en lösning ni inte trodde var möjlig.

Nonbye är ledande totalleverantör av rikstäckande service i flera länder. Vi producerar på egen fabrik i Danmark, våra designer ordnar rätt uttryck och grafisk identitet och våra projektledare säkerställer att ni kommer väl i mål med er lösning.

Mer fakta om foliering

Nonbye har några av marknadens mest moderna storformatsskrivare som kan skriva ut med miljövänliga UV-färger på självhäftande folie från 3M men även på papper, plast, glas och trä. Det ger möjligheten att kombinera tryckfärger och material till nya spännande lösningar för t.ex. folie till fönster.

Hållbarhet
Självhäftande foliering som ska sitta inne i butiker och på kontor har lång hållbarhet eftersom den inte påverkas av väder och vind. Ska dekorationen sitta utomhus kan den lamineras med en klar toppfolie eller klart UV-lack för att ge extra skydd mot årstidernas växlingar.

Digitaltryckta självhäftande folier med UV-färger är mycket slittåliga. De tål att flottiga fingrar tar på dem. Rengöring kan ske dagligen med vanliga rengöringsmedel.

Kampanjfolier är avsedda för korttidsreklam och är därför ofta avtagbara i motsats till mer permanenta dekorationer. Det kan t.ex. vara film för fönster.

Installation och montering
Vi rekommenderar att monteringen av er foliering utförs av fackmän. Det kan vara svårt att få stora ytor att framstå som rena och utan för många luftbubblor under folien. Det är en bullerfri process som kan utföras utan störningar för andra i lokalen eller personer i närheten. Ni slipper ”produktionsstopp” eller att en butik måste stängas medan montaget pågår.

Garanti
Nonbye är
 kan erbjuda totalgaranti som täcker alla direkta omkostnader. Nonbye är 3M MCS-certifierat och kan leverera självhäftande folie med 3M:s mest omfattande totalgaranti.

Vi är ISO 9001 och 14001-certifierat.

Priset på foliering beror på ert val

Foliering är relativt billig marknadsföring för er sett i relation till hållbarhet, exponering och andra tryckta medier. Med en öppen dialog hittar vi oftast en lösning som passar er budget.

Priset på självhäftande foliering beror bl.a. på:

  • Storlek och antal
  • Material
  • Foliekvalitet och garanti
  • Monteringsförhållanden
  • Leveranstid

Skicka oss en förfrågan utan förpliktelser.

Behöver du hjälp?

 

 

Behöver ni en överblick
av er branding?

Få en enkel, dynamisk administration och
kontroll över alla era brand assets

Arbetsprocess

Vi är ett hus fyllt med experter för hela processen från produktionsförslag till montage – också för de tekniskt svåra lösningarna. 
Låt oss hjälpa er säkert hela vägen från start till mål.  Läs mer om hur vi gör i praktiken.

Sparring

Våra engagerade designers och sparringspartners har spetskompetens och kan hjälpa er med idéutveckling och design av varje visuell kommunikationslösning som håller i praktiken. Ju tidigare vi är med i processen, desto bättre resultat kan vi skapa åt er.

Produktion

Vi har i mer än 50 år byggt upp ett hus fyllt med specialister i Danmark inom hela produktionsprocessen. Vi har 7 000 m² produktion under tak, och våra kompetenta medarbetare löser de allra flesta uppdragen in-house.

 

Montage

Våra erfarna montörer ordnar snabb och korrekt montering av skyltar och foliering, så din dekor sitter snyggt både på bilar, flygplan, fasader, i butiker eller någon helt annanstans. Montage av skyltar och folier kan ske i hela Sverige (eller världen i samarbete med våra partners i GLIMMA).

Låt resultaten tala för sig själva 

Dyk ner i våra många spännande case och hämta inspiration till era kommande uppdrag.

Arla

Nonbye har ordnat stora glaspartier dekorerade med motiv från naturen och Arlas egen produktvärld.
Läs mer här

Vattenfall

19 meter höga sädesstrån på världens största halmeldade kraftvärmeverk.

Läs mer här

Qlik

När man kliver in på kontoren hos Qlik möts man av spännande och inbjudande dekorer på många väggar och glaspartier.
Läs mer här

Ska vi kontakta dig och ditt företag?