Leave the ownershit behind
20. oktober 2022

Lynk & Co bygger nytänkande klubbar och coworking spaces centralt i stora europeiska städer, inte alls vad du förväntar dig av en bilförsäljare. Nonbye har fått i uppdrag att producera och montera fönsterdekor på Lynk & Co’s klubbar i 8 storstäder runt om Europa. Fyndiga budskap i matt vit folie kommer få hundratals människor att reagera varje dag.

”När vi äntrade klubben i Göteborg tog vi onekligen ett steg in i framtidens bilförsäljning. Ett nytänkande och spännande koncept där gemenskap och hållbarhet står allra högst! Det är både givande och inspirerande att få möjligheten att vara med på resan.” säger Sara Olsson, projektledare.

 

Tobias Bohlin, försäljningschef, fortsätter ”Genom strukturerad projektledning och vårt världsledande nätverk av brandingspecialister (GLIMMA) har vi unika möjligheter att möta kunders behov av central styrning och lokal implementering. Det gäller svenska, nordiska, europeiska såväl som världsomspännande projekt.”

Några fördelar med foliedekor 

  • Synlig branding på fönsterpartier och väggar 
  • Sälj mer genom att dra till er större uppmärksamhet
  • Skapa en större grafisk, visuell kommunikation

Foliedekor är bilder och grafik printat på eller utskuret i självhäftande folie och kan monteras på praktiskt taget alla fasta ytor, om det så är ett golv, ett fönster, en målad vägg eller till och med en tegelvägg. Nonbye hjälper gärna med att se på olika möjligheter till foliedekor för just ert projekt. Vi sköter även monteringen utan några större besvär för er dagliga verksamhet.

Vad kostar foliedekor?

Foliedekor kan utföras på många olika sätt och priset kan därför variera mycket.

Följande faktorer har inflytande på det slutliga priset:

  • Storlek och antal
  • Material för aktuell yta
  • Hållbarhet
  • Kvalitet och garanti
  • Förutsättnignar för montage
  • Leveranstid
Garanti

Vår produktion är baserad i Danmark hos vårt moderbolag Nonbye AS. De är den enda auktoriserade 3M-tillverkaren i Danmark. Med det och vårt 3M MCS-certifikat kan vi erbjuda 3M’s mest omfattande totalgaranti som täcker alla direkta kostnader.

För att hela garantin ska gälla behöver dekoren vara monterad av en auktoriserad montör – naturligtvis kan vi hjälpa er även med det! 

Vi är ISO 9001 & 14001 certifierade