”Jag älskar utmaningar!”
26. maj 2023

Sara Olsson, projektledare på Nonbye, har 13 års erfarenhet i folie -och dekorindustrin. Redan som barn lekte hon med folie från hennes pappas jobb (tidigare Magnum dekor) och började på företaget direkt efter studenten. Fordonsdekor är Saras specialitet och hon har skapat stor kunskap inom området där hon jobbat både som montör, producent och nu projektledare. 

Sedan 2016 har Sara haft Volvo Group som nyckelkund och jobbar dagligen med olika projekt och utmaningar inom press, kampanj, event och koncept. Volvo Group har höga krav på både produkt och hållbarhetslösningar vilka Sara ser till att möta på bästa möjliga vis.

”Jag lever och andas dekor kan man säga! Jag ser möjligheter vart jag än går nästan, det kommer naturligt till mig på något vis”, säger Sara och fortsätter ”Jag startade mitt yrkesliv som foliemontör och jobbade som det dagligen i 9 år. Jag ser det som en stor fördel att kunna se perspektiv från varje värdefull del i ett projekt. Jag älskar utmaningar och det låter kanske klyschigt men jag ser alltid lösning och möjlighet före problem och hinder.”

Med en färgstark bakgrund i konst och design både genom utbildning, privata intressen och professionellt ser Sara även på designen med ett kreativt öga, och är gärna med och bidrar med sin kunskap redan i starten av processen.