Gör fordonsdekor till en effektiv del av er marknadsföring
17. februari 2022

Med fordonsdekor kommer ni synas i trafiken dagligen av väldigt många potentiella kunder. Lastbilsreklam syns för att den är stor, medan dekoren på mindre firmabilar kan fungera som en magnet för ögat.

Det är marknadsföring under bilens hela livslängd och ett effektivt medium för branding av er verksamhet eller era produkter.

Reklam på bilar tillverkas av självhäftande folie som trycks eller skärs ut. Kvalitetsfolie har utvecklats för att kunna tåla de flesta påfrestningar – allt från tvätthallar till droppande bensin och avgaser.

Några fördelar med fordonsdekor

  • Hög synlighet, dygnet runt
  • Många kreativa designmöjligheter 
  • Låg kontaktkostnad
  • Kräver inget underhåll mer än skonsam biltvätt

Dekor på bilar produceras med självhäftande folie som printas och/eller skärs ut.

Kvalitetsfolien är utvecklad för att kunna tåla de flesta stresspåverkningar; som hårt väder och avgaser. 

Nonbye kan hjälpa med att designa den perfekta bildekoren för ert företag helt i enighet med er visuella identitet. Vi har en databas med samtliga fordon för att kunna anpassa design och dekor till varje specifik modell.

Vi vägleder er även till rätt folieval och montering. 

Den bästa folien är miljövänlig

Nonbye värnar om miljön och erbjuder därför i första hand en PVC-fri printfolie som finns för flera olika ändamål. Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

Garanti

Vår produktion är baserad i Danmark hos vårt moderbolag Nonbye AS. De är den enda auktoriserade 3M-tillverkaren i Danmark. Med det och vårt 3M MCS-certifikat kan vi erbjuda 3M’s mest omfattande totalgaranti som täcker alla direkta kostnader.

För att hela garantin ska gälla behöver dekoren vara monterad av en auktoriserad montör – naturligtvis kan vi hjälpa er även med det! 

Vi är 3M Selected Platinum Rail Partner och ISO 9001 & 14001 certifierade