Goda relationer är nyckeln till nya affärsmöjligheter
4. maj 2023

Genom att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners får vi en djupare insikt i deras behov och krav. Det ger oss möjligheten att nå våra uppsatta affärsmål samtidigt som vi bidrar med en positiv och varaktig påverkan. 

Vi är glada att ha genomfört vår första skylt– och dekorleverans till XL-BYGG genom samarbetet med Mestergruppen Sverige AB. Skyltningen har nu implementerats och färdigställts på anläggningarna Stenvalls i Arjeplog och Arvidsjaur.

”Vårt goda samarbete med Mestergruppen Sverige AB och pågående omprofilering av varumärket Bolist, har givit oss möjligheten att bredda affären till att även inkludera leveranser till XL-BYGG. Vi ser fram emot fler spännande projekt tillsammans med XL-BYGG framöver!” – Birgitta Åbom, Projektchef på Nonbye.

”Vi värnar om goda och långsiktiga relationer, därför är det såklart både kul och glädjande att nu också utveckla samarbetet genom att inkludera profileringar av XL-BYGG. Mestergruppen Sverige, där XL-BYGG och BOLIST ingår, är Sveriges ledande bygghandelskoncern med rikstäckande kedjor av fria företagare. Vi har en hög tillväxthastighet och väljer därför noga samarbetspartners som kan arbeta över hela landet, med hög kvalitet och korta ledtider, därför kändes det naturligt att utöka samarbetet,”
– Stefan Almå, butiksutvecklare inom Mestergruppen Sverige.

Nonbye tackar för ett värdefullt förtroende!

Några fördelar med fasadskyltar

  • Synlig branding – på fasad och fönsterpartier
  • State of the art-skyltning i samband med prestigebyggnation
  • Hänvisning och branding på byggnader och tak som syns på avstånd

De mest använda skyltplåtarna är ”sandwich” eller ”dibond”, som består av aluminium -och plastskivor, men vi levererar även lösningar i trä, rostfritt stål, galvaniserat järn, plexi och glas. Många av materialen kan i efterhand ytbehandlas i form av lackering, förkromning och polering. så att de får önskat utseende och matchar er grafiska identitet.

Vad kostar fasadskyltar?

Fasadskyltar kan utformas på många sätt och priset kan därför variera mycket.

Följande faktorer har inflytande på det slutliga priset:

  • Storlek och antal
  • Material
  • Ljus/utan ljus/ljuskällor
  • Förutsättningar för montage
  • Komplexibilitet  

Vi är ISO 9001 & 14001 certifierade