Glädjen är hjärtat hos Nonbye
1. september 2023

Mitt i hjärtat av Nonbye lever glädjen som präglar vårt arbete. Det resulterar i en positiv atmosfär där både kreativitet och samarbete trivs.

”För mig är glädje mer än bara ett värdeord, det är själva kärnan i vår arbetskultur.

Det genomsyrar allt vi gör och det handlar om den där känslan av entusiasm och energi som vi tar med oss till varje projekt och samarbete.

Glädje handlar dock inte om att alltid vara uppslupen eller att ignorera svårigheter. Det handlar om att hantera hinder och utmaningar med en positiv inställning och att skapa en miljö där vi stöttar varandra när det är tufft, att hitta glädje i små segrar och att dela våra framgångar som ett team.

 

 När vi känner glädje i vårt arbete, genomsyrar det våra resultat. Våra kunder och samarbetspartners märker det och det smittar av sig på vår omgivning, glädje är inte bara något vi ta med oss till jobbet, det är något vi tar med oss ut i världen.

 Jag blir uppfylld av entusiasm när jag får dela glädje med mina kollegor och det är viktigt att komma ihåg att det är okej att skratta, att fira framgångar och att vara stola över det vi åstadkommer tillsammans!”

– Caroline Kjellander, Operativ chef