Glädje och stolthet följer Jenny på jobbet
3. mars 2021

Jenny Wigren har arbetat med skyltning och inredning i över 20 år och de senaste 15 åren som projektledare. Sommaren 2019 blev hon en del av Nonbye-teamet tillsammans med flera kollegor från SystemText. Hon finner sig riktigt väl till rätta hos Nonbye och är stolt över att vara en del av företaget.

En stor familj

”Det är med stor glädje jag går till jobbet – varje dag”, berättar Jenny. ”Jag älskar mitt jobb och jag är stolt över de lösningar vi skapar tillsammans med kunderna och bär ansvaret för kommer säkert i mål.
Det ger god energi att vara del av ett bra team tillsammans med mina kära kollegor, där vi arbetat nära tillsammans om uppdragen. Vi är bra på att ge varandra feedback och dela glädjen när vi får bra respons från nöjda kunder.  Det känns som att vara en del av en stor familj där vi stöttar varandra i vått och torrt.”