Fyra frågor till Marcus Nydén, VD Nonbye AB
11. maj 2023

Var är Nonbye nu och hur ser du på framtiden?
Vi har förändrats mycket de två senaste åren, framför allt med vår investering i Brandtool och vårt digitala arbetssätt. Idag hjälper vi våra kunder dagligen i deras arbete att säkerställa att strategin om deras branding stämmer överens med verkligheten. Det är väldigt kul att se hela teamet växa och bli starkare genom arbetet i Brandtool och jag ser på framtiden med en mycket positiv och förväntansfull känsla!

Vad är Branding för dig?
Ett minst sagt brett begrepp och område 😊
Branding handlar om att skapa en visuell, representativ och kommunikativ identitet som attraherar omgivningen och målgruppen. Genom att kommunicera företagets värden, personlighet och löften på ett enhetligt och meningsfullt sätt. Det handlar också om att förvalta varumärket och se till att strategin håller.

Vilket råd skulle du vilja ge företag gällande sin branding?
Att få grepp om sin branding bör vara en prioritet. Se över nuläget, oavsett om man står inför en förändring eller inte.  Hur upplever man varumärket i alla miljöer det exponeras? Kontorsmiljöer, butiker, kundmottagningar, både in- och utvändigt. Vi vill möta kunden i den processen, se till att de får rätt förutsättningar och hjälpa dem förvalta sitt varumärke. Vi vill vara en branding partner!

Beskriv Nonbye AB med 5 ord
Fantastiska medarbetare som inspirerar mig!