Ett starkt och hållbart förtroende
3. november 2022

Key account manager Magnus Olsson har under snart 40 år hjälpt Volvo Group med fordonsdekor och folielösningar.

Förtroendet och samarbetet bygger på strävan efter gemensamma mål och att hitta och utveckla rätt lösningar för olika ändamål. Ett partnerskap som är i ständig förändring med nya projekt och utmaningar. Alltifrån den kreativa fasen till den färdiga produkten och lösningen – oavsett om det är i Sverige eller på den internationella arenan.

”Det hade blivit många timmars läsning om jag skulle skriva ner min historia med Volvo. Men jag är stolt och glad över förtroendet och att relationen varit tight i snart 40 år”, säger Magnus.

”Samarbetet med Magnus har alltid varit extremt gott. En öppen och ärlig dialog genom hela processen i alla olika projekt vi haft ihop. Magnus är även en mycket omtänksam och varm person som jag också kunnat ha de där djupa samtalen med. Önskar honom ett STORT grattis på 60 årsdagen!”

Johan Brorsson, Mobile event project leader på Volvo trucks.

”Vi har en lång historia tillsammans och det är glädjande att se samarbetet fortsätta fördjupas, intensifieras och utvecklas med nya lösningar och koncept. På en rad olika marknader. Mycket tack vare det förtroende som byggts upp över tid av vår kollega Magnus och alla inblandade människor på Volvo. Vill självklart också passa på att önska Magnus ett riktigt stort grattis till hans kommande 60 årsdag!”

Marcus Nydén, VD på Nonbye.