En lång och rosa relation
26. oktober 2022

I över 10 år har Nonbye levererat både hel -och delfoliering åt Mary Kay’s nordiska fordonspark. De puderrosa bilarna stärker verkligen den visuella identiteten och det finns ingen som ställer sig frågan om vem ägaren kan vara.

I tät dialog med billeverantören ser vi till att de blir färdigställda med högsta nivå på montage och kvalitet och i rätt tid för kundleverans.

”Lesley Cosmetics / Mary Kay har helfolierat rosa bilar hos Nonbye under många år. Samarbetet fungerar utmärkt. Vi har egen folie infärgad i en unik färg som Nonbye lagerhåller för hela norden vilket är enkelt för oss som kund. Nonbye är lätta att kommunicera med och försöker alltid att vara så snabba som möjligt vilket uppskattas mycket, och ännu mer i dessa tider då leveranstiden på bilar är längre än normalt.

Kvaliteten på folieringen är av högsta klass och Mary Kay’s rosa bilar syns när de rullar på vägarna. Då är det extra viktigt att folien ser fin ut och håller” säger Anette Blomén, CFO

Några fördelar med fordonsdekor

  • Hög synlighet, dygnet runt
  • Många kreativa designmöjligheter 
  • Låg kontaktkostnad
  • Kräver inget underhåll mer än skonsam biltvätt

Dekor på bilar produceras med självhäftande folie som printas och/eller skärs ut.

Kvalitetsfolien är utvecklad för att kunna tåla de flesta stresspåverkningar; som hårt väder och avgaser. 

Nonbye kan hjälpa med att designa den perfekta bildekoren för ert företag helt i enighet med er visuella identitet. Vi har en databas med samtliga fordon för att kunna anpassa design och dekor till varje specifik modell.

Vi vägleder er även till rätt folieval och montering. 

Den bästa folien är miljövänlig

Nonbye värnar om miljön och erbjuder därför i första hand en PVC-fri printfolie som finns för flera olika ändamål. Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

Garanti

Vår produktion är baserad i Danmark hos vårt moderbolag Nonbye AS. De är den enda auktoriserade 3M-tillverkaren i Danmark. Med det och vårt 3M MCS-certifikat kan vi erbjuda 3M’s mest omfattande totalgaranti som täcker alla direkta kostnader.

För att hela garantin ska gälla behöver dekoren vara monterad av en auktoriserad montör – naturligtvis kan vi hjälpa er även med det! 

Vi är 3M Selected Platinum Rail Partner och ISO 9001 & 14001 certifierade