Den nya Volkswagen Polo lanserades hos danska återförsäljare i början av oktober. Nonbye var med och stod för POS-material till utsmyckningen hos återförsäljarna.

Allt material skulle vara klart och på plats hos de 54 återförsäljarna landet runt till öppet hus vecka 39.

”Vi har stått för produktion av bl.a. plakat, matrixramar, modellskyltar, golvmattor och banderoller som sytts efter ett speciellt system,” berättar projektledare Mads Stentoft Jensen från Nonbye. ”Därutöver kommer även spegelhängare till den nya Volkswagen Polo samt foliedekor till sidodörrar och kylaren på bilen.”

Design anpassad efter skyltformatet

Designen för kampanjen har utvecklats hos byrån Subsero/Brandhouse och sedan skickats vidare till Nonbye. ”Vår grafiska avdelning har ansvarat för att anpassa designen efter de skyltformat som skulle användas till POS hos återförsäljare,” berättar Mads Stentoft Jensen. ”Sedan har vi också ansvarat för produktionen av de många olika materialen.”

Allt ska gå ihop

”Det är väldigt många delelement i en kampanj som den här – och därmed mycket som ska tajmas rätt för att allt ska gå ihop. Det tycker jag vi lyckades riktigt bra med.”

Projektledare Mads Stentoft Jensen

Bra utgångsläge för framtida försäljning

Det samlade uttrycket hos de enskilda återförsäljarna har blivit snyggt och iögonfallande. POS-materialet har därmed bidragit till att ge den nya Volkswagen Polo ett bra utgångsläge för den framtida försäljningen.

Få rätt start på uppdraget

Oavsett om du har en liten eller stor verksamhet är det viktigt att få en bra start. Använd dig av vårt mångåriga kunnande inom visuell profilering – kontakta oss utan förpliktelser redan i dag!

 

Caseansvarig

 

 

Mads Stentoft Jensen