Nära samarbete om fasadskyltar i flera länder

RUSTA är en lågpriskedja som erbjuder ett brett utbud av gör-det-själv-produkter, möbler och inredningsartiklar, fritidsvaror och många säsongsbetonade produkter. Den svenska kedjan har huvudkontor i Stockholm och mer än 150 butiker fördelade över Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Nonbye har varit fast samarbetspartner till RUSTA sedan många år tillbaka och hjälper kunden hela vägen med fasadskyltning samt foliedekor för fönster och dörrar, både vid etablering av nya varuhus samt ombyggnad av befintliga.

Genomtänkt skyltning som fungerar i praktiken

RUSTA rådfrågar alltid Nonbye från början när nya butiker eller ombyggnader planeras. ”Vi får oftast en briefing om den nya lokalen och kundens tankar och idéer för fasadskyltningen. Denna input arbetar vi vidare med och kommer med förslag till hur skyltningen kan se ut i praktiken – och självklart alltid så det lever upp till lagstiftningen och kundens skyltmanual,” berättar projektledare Per Stenvall från Nonbye.

”Vi utgår alltid från den konkreta lokalen och arbetar med hur vi ger kunden det önskade visuella uttrycket. Här är LED-skyltlösningar också ett viktigt element som kan ge speciella effekter, synlighet dygnet runt eller något helt annat.”

– Projektledare Per Stenvall från Nonbye 

Hjälper kunden hela vägen

Nonbye hjälper därmed kunden från början till slut – ända från bygglov och sparring om design till produktion och montage. ”Vi har projektansvaret hela vägen och ansvarar för att allting går ihop. Det gäller såväl i Sverige som Norge, Finland och Tyskland”, säger Per Stenvall.

Uppfyller krav på kvalitet och hållbarhet

Det mångåriga samarbetet mellan RUSTA och Nonbye utgör en stadig grund för fasadskyltning som lever upp till RUSTAs krav på både kvalitet och hållbarhet. ”Vi känner till kundens krav riktigt väl och förstår att ta hänsyn till alla aspekter, så kunden får just de lösningar den förväntar sig”, säger Per Stenvall. ”Bland annat har vi också lagt fokus på deras önskemål om att återanvända element från tidigare skyltning när det är möjligt.”

Få rätt start på uppdraget

Oavsett om du har en liten eller stor verksamhet är det viktigt att få en bra start. Använd dig av vårt mångåriga kunnande inom visuell profilering – kontakta oss utan förpliktelser redan i dag!

 

Caseansvarig

 

 

Per Stenvall