Nära samarbete för starkt visuellt uttryck ingar

Programvaruföretaget Qlik grundades i Lund 1993. Det har i dag huvudkontor i Pennsylvania i USA och avdelningar över hela världen. Nonbye arbetar nära tillsammans med Qlik i Sverige, där företaget har kontor i Lund, Göteborg och Stockholm. När man kliver in på kontoren hos Qlik möts man av spännande och inbjudande dekorer på många väggar och glaspartier. Dekoren har utvecklats i nära samarbete mellan Qlik och Nonbye.

Inslag från stadsbilden

Dekorerna har ofta sin utgångspunkt i platser från den stad kontoret ligger i. ”Kunden har oftast definierat projektet och kommit med förslag till dekorerna. Därefter arbetar vi vidare med deras input och kommer med förslag som både understödjer deras visuella identitet och har en ’touch’ av den stad kontoret ligger i”, berättar Key Account Manager Per Nyqvist från Nonbye. ”På så sätt får varje kontor sin egen prägel samtidigt som det finns en igenkännbarhet från kontor till kontor.”

”Vi hjälper kunden hela vägen. Bland annat medverkar vi också för att få de enskilda designerna godkända av huvudkontoret i USA. Det är härifrån ett slutgiltigt ’go’ ges.”

Key Account Manager, Per Nyqvist, Nonbye

Säker projektledning hela vägen

I alla projekt hjälper Nonbye kunden säkert från start till mål. ”Vi har från början ansvaret för att designen ska kunna fungera i praktiken och produceras på den folie eller tapet som kunden önskar. Vi har också en nära dialog med kunden om var dekoren får den mest optimala placeringen på de enskilda kontoren”, säger Per Nyqvist. ”När allt är godkänt står vi för produktionen. Här produceras en del hos våra kollegor i Nonbye i Danmark. Sedan har vi ansvaret för montaget av foliedekoren. I samarbete med montörerna organiserar vi montaget till minsta möjliga besvär för kunden.”

Brett spektrum av produkter för Qlik

Nonbye är även fast samarbetspartner med Qlik när det handlar om fasadskyltning utomhus, fönsterdekor, pyloner m.m. till kontoren i Lund, Göteborg och Stockholm. Nonbye har även hela projektansvaret för dessa projekt.

Få rätt start på uppdraget

Oavsett om du har en liten eller stor verksamhet är det viktigt att få en bra start. Använd dig av vårt mångåriga kunnande inom visuell profilering – kontakta oss utan förpliktelser redan i dag!

 

Caseansvarig

 

 

Per Nyqvist