Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med anläggningar över hela landet.
Nonbye har under det senaste året samarbetat med kedjan om ny fasadskyltning till över 35 av kedjans center.

Säker projektledning bakom fasadskyltning till 17 center på en vecka

I början av 2020 köpte Nordic Wellness en kedja med 17 center i Stockholm. ”I samband med det behövde man omprofilera alla dessa och vi fick byta ut både fönsterdekor och fasadskyltar, vilket skulle genomföras på en vecka”, berättar projektledare Anna Österlind. ”Vi hade ett nära samarbete både med kunden, produktionen och de montörer som skulle stå för montaget. Allt planerades in i minsta detalj, så rätt skyltar och glasdekor var anpassade för de enskilda lokalerna och respektive montör visste precis vad som skulle göras. Allt klaffade och utfördes till kundens fulla belåtenhet.”

”Vi är med i planeringen ända från starten, både vid nyetableringar och utbyten av fasadskyltar på befintliga lokaler. Vi hjälper kunden hela vägen från idéskisser till bygglov, projektledning och montage.”

– Försäljningschef Tobias Bohlin, Nonbye

Slagkraftig visuell identitet

Nonbye arbetar löpande tillsammans med kundens etableringsavdelning gällande exteriör skyltning av deras lokaler. Samtliga skyltar följer kedjans grafiska profil för att maximera slagkraft och öka igenkänningsfaktorn.  Hänsyn tas även till de lokala förhållandena och aktuell lagstiftning i samband med både skyltning och montage.

Standardskyltar ger bra utgångsläge

Nordic Wellness har tillsammans med Nonbye gjort ett urval av format som satts som standardmått och är vanligt förekommande. Det gör det lättare både för kunden och Nonbye. ”Vi är samtidigt också redo att göra lokala anpassningar när kunden vill det. Vi har t.ex. gjort skyltar på upp till 15 meter för enskilda lokaler”, säger Anna.
”Vi har en bra dialog med kunden och hittar alltid en lösning som understödjer behovet och den grafiska profilen samtidigt som den anpassas utifrån de lokala kraven.

Caseansvarig

 

 

Anna Österlind

Få rätt start på uppdraget

Oavsett om du har en liten eller stor verksamhet är det viktigt att få en bra start. Använd dig av vårt mångåriga kunnande inom visuell profilering – kontakta oss utan förpliktelser redan i dag!