Karaten har växtvärk. I dag är de ett av de största företagen i den svenska byggbranschen och har på 15 år vuxit från åtta till över 400 medarbetare och har filialer i åtta svenska städer. Nonbye har samarbetat med Karaten under alla år och haft ansvaret för folieringen av bilparken, som också löpande utvidgas.

Foliering av omkring 100 bilar årligen

Karaten har i dag en bilpark på knappt 400 bilar, varav 300 är skåpbilar och omkring 80 personbilar från Tesla. ”Vi folierar i genomsnitt 100 bilar om året för kunden runt om på de olika filialerna i Trelleborg, Helsingborg, Kristianstad, Österlen, Jönköping, Göteborg, Trollhättan och Skövde”, säger projektledare Jenny Svansten från Nonbye. ”Det gäller bilar i hela koncernen, som omfattar Karaten, VVS & Kakeltjänst, Rydjes och Volt & Ampere.”

Noggrann planering

Dekoren på bilarna hos Karaten bidrar till att understödja koncernens visuella identitet och ger god synlighet i stadsbilden. Nyligen folierade Nonbye 30 bilar på tre veckor. ”Det är viktigt att vi planerar folieringen till minsta besvär för kunden, så de inte behöver undvara sina bilar längre tid än allra nödvändigast”, berättar Jenny. ”Vi har ett riktigt gott och effektivt samarbete med våra montörer och tillsammans får vi allt att gå runt till kundens fulla tillfredsställelse.”

”Vi har en riktigt bra dialog med kunden.

Allt går smidigt och utan problem.”

Projektledare Jenny Svansten från Nonbye

Mycket nöjd kund

Nonbye har också assisterat kunden med andra visuella identitetsuppgifter, som produktion och montage av pyloner, banderoller och nu senast en ljusskylt.
Jonas Permbeck, en av grundarna av Karaten, uttrycker att de är mycket nöjda med Nonbyes arbete på alla områden.

Få rätt start på uppdraget

Oavsett om du har en liten eller stor verksamhet är det viktigt att få en bra start. Använd dig av vårt mångåriga kunnande inom visuell profilering – kontakta oss utan förpliktelser redan i dag!

 

Caseansvarig

 

 

Jenny Svansten