Röd tråd i alla lösningar

Nonbye har sedan 2012 varit fast samarbetspartner åt familjeföretaget JULA och deras 110 varuhus för hemmafixare i Sverige, Norge och Polen. Nonbye ansvarar för att ta fram både instore– och utomhusskyltning med utgångspunkt i kedjans fasta koncept och anpassat efter det enskilda varuhusets byggnader, läge, bygglov etc. Därmed säkras den röda tråden i lösningarna, igenkänning för kunderna och att alla varuhusen understödjer JULAs visuella identitet och varumärke.

Nära dialog om val av instore

Nonbye för alltid en nära dialog med JULA och det enskilda varuhuset om de konkreta lösningarna, bland annat materialvalet.  ”JULA har också ett fast koncept för sin instore som vi alltid utgår ifrån. Det kan behövas lokala anpassningar så vi kan få till den bästa wayfindingen, skyltningen och inspirationen till kunderna”, säger projektledare Magnus Feuk. ”JULA vill inte ha ’tomma’ väggar, så vi har ofta många bra ytor att arbeta på.”

”Vi är bra på att fånga upp vad kunden vill ha. Det utgör grunden i vårt mångåriga värdefulla samarbete. Rätt instore speglar JULAs själ. Därför är det viktigt att vi hamnar rätt med konceptet – varje gång.”

Projektledare Magnus Feuk, Nonbye

Säker projektledning av produktion och montage

Nonbye ansvarar också över produktion och montage av instore, fasadskyltar, pyloner etc. till JULA. Produktionen av instore sker främst hos Nonbye i Danmark, där man förfogar över mycket kompetens och en omfattande maskinpark. Därmed kan man också föra en givande dialog om de rätta produktionslösningarna och materialvalen för JULA.

Alla projekt styrs säkert från början av Nonbye, från beslut om rätt skyltning till produktion och montering. Nonbye erbjuder bland annat under processen också att ta fram ritningar, bygglov etc.

Många årliga om- och nybyggnader

På så vis ansvarar Nonbye varje år för inom- och utomhusskyltningen vid om- och nybyggnader av ett större antal JULA-varuhus för hemmafixare.

Få rätt start på uppdraget

Oavsett om du har en liten eller stor verksamhet är det viktigt att få en bra start. Använd dig av vårt mångåriga kunnande inom visuell profilering – kontakta oss utan förpliktelser redan i dag!

 

Caseansvarig

 

 

Magnus Feuk