Nonbye vald som leverantör

Electrolux Home säljer kompletta kökslösningar och har butiker över hela Sverige.
Under 2021 och början på 2022 lanserar kedjan en ny visuell identitet för alla 35 butiker. Nonbye har varit en viktig samarbetspartner i utvecklingsprocessen och är vald som leverantör av alla utomhusskyltar samt delar av inomhusskyltningen och bildekoren.

Enhetlig skandinavisk lätthet

Med den nya visuella identiteten vill Electrolux Home uppnå en enhetlig, naturlig och skandinavisk lätthet med fokus på trä och miljö, som omfattar allt från kedjans egna kökslösningar till skyltning och bildekorer.

Grundligt arbete bakom materialvalet

Electrolux Home och Nonbye har haft ett konstruktivt och nära samarbete om utvecklingen av den rätta lösningen. ”Vi har diskuterat och visat olika material för att få bästa möjlighet att uppfylla kundens önskemål om en naturlig, hållbar lösning till ett konkurrenskraftigt pris”, berättar designern Henrik Medynski från Nonbye. ”Äkta trä skulle varit det mest naturliga valet men när vi samtidigt ser på kraven för underhåll, pris och montering, valdes till slut ett miljövänligt träkompositmaterial. Därmed uppfyller vi kundens alla önskemål.”

Nonbye är med hela vägen

Var och en av de 35 Electrolux Home-butikerna är unik med individuella förutsättningar och behov som Nonbye tar hänsyn till i planeringen. ”Det ger oss särskilda utmaningar för varje butik, både i fråga om projektledning, design och montage”, berättar projektchef Birgitta Åbom.

”Vi tar oss an uppgiften på ett lyhört och produktivt sätt. Vi känner kunden väl efter många års samarbete och vet hur vi bäst får allt att gå ihop och skapa mest värde för kunden. Vi deltar också aktivt med ansökan om bygglov när det behövs.”

“We were very impressed with your customized approach, flexibility and willingness to meet all our needs as a customer. We feel secure that the project outcome will be at its best quality having you as our partner!“
– Julia Shevchenko
Commercial Purchasing Manager på Electrolux Home

Omtanke om miljön

Electrolux Home fokuserar mycket på miljön och levererar Svanen-märkta kök. ”Nonbye är ISO 9001 och 14001 certifierade och arbetar med stort fokus på miljö och hållbarhet i alla våra lösningar”, säger Birgitta Åbom. ”På så sätt delar vi kundens intresse för att skapa en så miljövänlig lösning som möjligt. Det betyder att vi använder:

  • träkomposit som är miljömärkt och underhållsfri
  • LED-belysta skyltar som är energieffektiva och pålitliga
  • fönsterdekor som är tillverkad av PVC-fri vinylfolie

Samtidigt återanvänder vi också befintligt skyltmaterial genom att t ex foliera om en del plåtramper i stället för att ersätta dem med nya.”

Få rätt start på uppdraget

Oavsett om du har en liten eller stor verksamhet är det viktigt att få en bra start. Använd dig av vårt mångåriga kunnande inom visuell profilering – kontakta oss utan förpliktelser redan i dag!

 

Caseansvarig

 

 

Birgitta Åbom