Bolist stärker identiteten med nytt koncept för ökad igenkänning
9. mars 2022

Nonbye AB har inlett ett samarbete med Mestergruppen AB som är en ledande byggvaruaktör med runt 270 byggvaruhandlare runt om i Sverige. Samarbetet omfattar profilering av kedjorna BOLIST, XL- BYGG och Järnia. Först ut är BOLIST- kedjan som tagit fram ett nytt butikskoncept med syftet att skapa en tydligare kedjeidentitet och ett enhetligt grafiskt uttryck och koncept, både interiört och exteriört.

”Vi är glada av att vi inlett ett samarbete med Nonbye då det är viktigt för oss att ha en partner som  kan ta ett helhetsgrepp och utifrån varje handlares lokala förutsättningar göra verklighet av våra butikskoncept. Samarbetet bygger på ett transparant och effektivt arbetssätt vilket känns mycket bra ”, säger Stefan Almå som är ansvarig för butiksutvecklingen på Mestergruppen i Sverige.

”Vi är stolta att Mestergruppen valt oss som partner för sin profilering och att vi får förverkliga visionen av det visuella uttrycket”, säger försäljningschef Tobias Bohlin på Nonbye. ”Nu har vi påbörjat omprofileringen av första omgången butiker hos BOLIST-kedjans 140 butiker.”