BOLIST-kedjans nya starka varumärkesidentitet i full gång!
29. september 2022

För ca 6 månader sedan inledde Nonbye AB och Mestergruppen Sverige AB ett samarbete för utrullning av ett nytt och tydligare butikskoncept för varumärket BOLIST med runt 270 byggvaruhandlare runt om i Sverige. Nonbye levererar allt ifrån pyloner till hyllkantsetiketter.

Projektet är nu i full gång – över 50 surveyer är genomförda från Jokkmokk i norr till Skurup i söder, och fler är på väg! Lokaliteterna för byggvaruhandlarna ser helt olika ut – allt ifrån ett city-läge i storstaden till landsort – varje anläggning är unik. 

Surveyerna genomförs av ett team från BOLIST/Mestergruppen, den lokala handlaren och projektledaren från Nonbye.

”Det är oerhört värdefullt att själv besöka byggvaruhandlaren och inte bara skicka ut en montör som utför surveyen” säger Birgitta Åbom, projektchef Stockholm. ”Vid en självgenomförd survey tar projektledaren del av handlarens önskemål på plats och kan tillföra expertis. Det skapar ett förtroende och tydligare helhetsgrepp om projektet redan från start.”

Foton och sammanställda underlag från surveyerna läggs in i Nonbyes digitala projektverktyg, en för kunden helt transparent samlingsplats där all information och kommunikation som rör projektet delas mellan parterna.

”BOLIST:s varumärkessatsning är i full gång och vi fortsätter med arbetet att stärka positionen som yrkeshantverkarens och hemmafixarens närmaste partner. Samarbetet med Nonbye fungerar bra och genom deras digitala projektverktyg får vi en tydlig och överskådlig bild över var vi står i projektet, steg för steg för varje anläggning”, säger Marie Andersson, Butik – och Tjänsteutveckling på BOLIST/Mestergruppen Sverige AB.

Några fördelar med pyloner

  • Locka till er kunder genom synlig skyltning i miljöer med mycket trafik
  • Pyloner kan placeras närmare motorvägar än byggnader och blir synliga för flera tusen/dygn
  • Effektiv vägvisning till er reception, parkering, lager mm.

Nonbye har egen designavdelning och våra kompetenta designers kan hjälpa er med att hitta rätt utseende för er pylon. Vi utvecklar lösningar med spännande material, uttryck och arkitektonisk stil så att er pylon skiljer sig från konkurrentens. Nonbye är ledande totalleverantör av pylonskyltar i Norden med rikstäckande service. Vi producerar det mesta i egen fabrik och våra projektledare är garanter för att era projekt når i mål.

Vad kostar pyloner?

Pyloner kan utformas på många olika sätt och priset varierar därför mycket. En pylon i koppar med utstickande, belyst logotype kommer alltid att vara dyrare än en i alluminium utan belysning. 

Följande faktorer har inflytande på det slutliga priset:

  • Storlek och antal
  • Material
  • Ljus/utan ljus/ljuskällor
  • Förutsättningar för montage
  • Komplexibilitet  

Vi är ISO 9001 & 14001 certifierade