Annorlunda byggnader ställer särskilda krav till wayfinding
30. juni 2021

Comwell Copenhagen Portside är en spännande och lite annorlunda byggnad, där Arkitema Architects har låtit sig inspireras av hamnens historiska packhus. ”Därför letade vi efter en samarbetspartner som just skulle kunna lösa detta lite annorlunda wayfinding-uppdrag. Här har Nonbye visat sig vara helt rätt val,” berättar Comwells Brand Manager Linn Nielsen.

Nonbyes design- och marknadsföringschef Jan Graus Sørensen har haft en viktig roll i planering av hotellets wayfinding. ”Det är viktigt att skylta tillräckligt utan att överskylta”, berättar Jan Graus Sørensen. ”Därför har jag ägnat mig mycket åt att detaljgranska planritningarna och gå runt på hotellet för att skapa en överblick över hotellets faciliteter och vilka ’rutter’ en gäst oftast kommer gå.

Det har varit helt avgörande för Comwell att Nonbye har kommit med stor flexibilitet och förståelse för att planer kan ändra sig med kort varsel. ”Deras inställning har bidragit till att vi kommit riktigt väl i mål. Det är också fantastiskt att uppleva deras stora deltagande,” säger hotelldirektör Chren Vilander Thomsen.

Få mer inspiration